
İnnomek Makine, 31 Mayıs 2025 tarihinde Konya’daki fabrikasında düzenlediği etkileyici bir lansman etkinliğiyle yeni nesil mobil vinç serisini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Etkinlikte sergilenen IM 105 KA, IM 105 AD, IM 165 ve IM 285 modelleri; yüksek taşıma kapasitesi, kullanım kabiliyeti ve gelişmiş güvenlik sistemleriyle büyük beğeni topladı. İnşaat, lojistik ve vinç sektöründen çok ciddi geri dönüşlerin alındığı lansmanda, İnnomek Makine Kurucu Ortağı Serhat Yıldız’la firması hakkında konuştuk.

Yaklaşık 1 yıl önce yine burada İnnomek Makine’nin açılışını yaptıklarını hatırlatan Yıldız; “Gelinen süreçte bugün 4 farklı ürünümüzün tanıtım lansmanını gerçekleştiriyoruz. Bunlar 105 kupa arkası, 105 arka dingil, 165 arka dingil ve 285 arka dingil olan ürünler. Bu makinelerimizin piyasada çok önemli bir talep gördüğünü gözlemledik. Gelişen teknolojiyle ürünlerimizi uyumlu hale getirmek, önemli bir firma politikamızdır. Önümüzdeki süreçlerde de yeni teknolojilerle donatılmış farklı sektörlere hitap edecek ürünlerimizle piyasamıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Açıklamalarında sektörde yaşanan termin tarihleri sorununu da değinen Yıldız; “Bildiğiniz üzere termin tarihi yani v erilen siparişin gerçekleşme tarihi sektörümüzün maalesef kanayan yaralarından biri. Bizim için termin tarihini gerçekleştirmek olmazsa olmazlarımızdandır. Dünya tedarik zincirinde önemli sorunlar olmasına rağmen firmamızın bütün çalışanları gecesini gündüzüne kattı. Bunun için ekibin işinde uzman olması ve bir ekip ruhuna sahip olması gerekiyor. Böyle bir ekibe sahip olduğumuz için çok şanslıyız ve buradan bir de sizin aracılığınızla ekibime bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Firmasının yeni projelerine de değinen Yıldız şunları dile getirdi: “130 tonluk projemiz üzerinde yaklaşık 8 aydır yoğunlaşmış durumdayız. Ekibimiz çok ciddi bir emek veriyor. Şu anda masa başı analizleri gerçekleştiriyoruz. Yakın bir gelecekte bu ürünümüzün prototipini yapacağız.”
Gerçekleştirilen lansmanı değerlendiren Yıldız; “Bugün burada yaptığımız lansmana çok ciddi bir ilgi ve geri dönüş o ldu. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz diyebilirim. Bundan dolayı da çok gururluyuz.“dedi.

SAĞLAM, GÜVENİLİR VE TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
İnnomek Makine’nin ürün lansmanına katılan firmaların yetkilileri okuyucularımız için yaptıkları açıklamada İnnomek ürünlerinin üstün özelliklerine değinerek lansmanı değerlendirdiler.
Dereli Vinç Kiralama Müdürü Mustafa Çelik Dereli
Yapılan lansman bence beklediğimizin de üstünde başarılı geçti. Henüz yeni açılmış sayılan bir firmanın bu kadar kaliteli ürünleri piyasayla buluşturması sektörümüz açısından gurur verici.
Oktay Vinç Kiralama Genel Müdürü Onur Doğan
Bugün itibariyle makinamızı teslim alacağız. Aracımız son teknolojiyle donatılmış. Çok memnunuz. İnnomek ürünlerini beklediğimizden de iyi bulduk. Böyle bir performans beklemiyorduk açıkça sı. Birçok firmada siparişlerimiz vardı, hepsini durdurduk ve İnnomek’e yönlendirdik.
Vinççim Kiralama Genel Müdürü Erdem Aldemir
İnnomek ürünleri gerçekten harika. Böyle bir performans beklemiyordum açıkça. Görünüş ve güç olarak beklediğimin çok üstünde. Makinanın kendi çalışma prensiplerinden farklı çok ekstra özellikleri var. Genel aksam olarak harika ürünler.
Yılmazlar Vinç Kiralama Genel Müdürü Sedat Yılmaz
İnnomek 35 tonluk ürününü şu an aktif olarak kullanıyoruz. Çok memnunuz.
Sakin Vinç Kiralama Gen el Müdürü Alican Sakin
İnnomek gerçekten bir mühendislik harikasına imza atmış. Her firmaya tavsiye edebilirim. Ürünler teknoloji ve iş güvenliği odaklı. Başarılarının devamını diliyoruz.
Çınar Vinç Proje Müdürü Yusuf Karataş
İnnomek makinalarını sahada aktif olarak kullanıyoruz. Bunun yanı sıra siparişini verdiğimiz ve yakında makine parkımıza katılacak 4 yeni ürün daha var. Performanslarından çok memnunuz. İnnomek’in Ar-Ge’lerini yakından takip ediyoruz. firma yeni tasarımlar ve dizaynlarla öne çıkmakta.
Çınar Vinç Abdullah Killik
İnnomek ürünleri gerçekten çok kaliteli. Firmayı takdir ediyoruz. Termin süreleri konusunda çok hassaslar. Bu sektör için çok önemli.
Doruk Kardeşler Vinç Bedrettin Bingöl
İnnomek’i kurulduğu günden itibaren takip ediyoruz. Parkımızda bulunan İnnomek ürününden çok memnunuz. Şu an yine siparişini verdiğimiz yapım aşamasında olan ürünümüz var. İnnomek’in müşteri ilişkileri çok iyi. Verilen termin sürelerine bağlı.
İlginizi Çekebilir
Türkiye’nin İlk Depolamalı Yenilenebilir Enerji Santral Lisansını Aksa Enerji Aldı
Lubecafill İlaç, Form Endüstri Ürünleri’nin Frekans İnvertörlü Soğutma Gruplarıyla Sıcaklığı Kontrol Altına Alıyor
Limak Çimento’nun Dönüşüm Stratejisine Stevie Ödülleri’nden İki Altın Ödül